Hakkımızda
1988 yılında küçük bir tesiste temelleri atılan Sofaş Gıda; lezzet, sağlık ve hijyeni temel olan üretim prensipleri ve siz değerli müşterilerimizin beğenisiyle büyüyerek bugün 5.100 m²’si kapalı olmak üzere 14.500 m² alana kurulu modern tesislerde üretimine devam etmektedir.
Sofaş ürünlerinin lezzet sırrı; kullandığımız sütün kalitesi, miktarı ve geleneksel üretim metotları ile en üst teknolojinin bir arada kullanımında saklıdır.
Günlük 180 ton süt işleme kapasitesi bulunan tesisimizde, deneyimli gıda mühendislerimizin gözetimi ve tecrübeli ustalarımızın emeğiyle başta peynir, yoğurt, ayran ve tereyağı olmak üzere 50'nin üzerinde ürün üretiyor, soğutmalı araçlarımızla soğuk zincir korunarak Türkiye'nin her noktasına ulaştırıyoruz.
Üretim Tesisi
Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Sofaş Süt Ürünleri Fabrikası, 5.100 m²’si kapalı olmak üzere 14.500 m² alana kuruludur.
Günlük süt işleme kapasitesi 180 ton olan fabrikamızda 3 laboratuvar, 4 soğuk hava deposu, 4 hızlı soğutma odası ve 4 inkübasyon odası bulunmaktadır.
Tanıtım Filmi
Kalite Standartları
Lezzet, sağlık ve hijyeni temel alan üretim prensiplerimiz sayesinde kalitemiz, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 ve Helal Gıda Sertifikaları ile tescillenmiştir.
ISO 9001: 2015
Kalite Yönetim Sistemi
ISO 22000: 2018
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
ISO 14001: 2015
Çevre Yönetim Sistemi
Dünya Helal Birliği
Helal Gıda Sertifikası
Süt İşleme Kapasitesi
9 Kategoride 70+ Ürün
Kalitemiz Sertifikalarla Tescillidir
Helal Gıda Sertifikası