Sofaş Peynir Hakkında 4 Pratik Bilgi
Sofaş Peynir çeşitlerini daha kolay kesmek için bıçağınızı önce soğuk suya tutun. Peynirin daha kolay kesileceğini ve bıçağınız daha rahat temizleneceğini göreceksiniz.
Peynirin tazeliğini uzun süre korumak için her defasında yiyeceğiniz kadarını dilimleyin. Kalan peyniri kalıp halinde saklayın. Böylece dış ortamla temas eden yüzeyi azalır ve peyniriniz daha uzun süre taze kalır.
Peynirinizi yemeden yarım saat önce dolaptan çıkarırsanız, en doğal koku ve tadına kavuşur.
Her peynirin yanına yakışan ve tadını güzelleştiren ayrı bir yiyecek vardır. Örneğin Sofaş Beyaz Peynir ekmek ve karpuzla; Sofaş Eritme Peyniri simit ve domatesle harika bir uyuma sahiptir.